ارائه روزانه ۷۰ هزار خدمت در درمانگاه‌های خصوصی مشهد | ۷ هزار پزشک و پرستار در مراکز درمانی خصوصی مشغول به کار هستند درمانگاه‌های مشهد گرفتار مشکلات مالی هستند| زنجیره ورشکستگی مراکز درمانی باید قطع شود علت آتش‌سوزی امشب و مشاهده دود در شرق تهران(خیابان دماوند) چه بود؟ (۱۸ مهر ۱۴۰۴) تعطیلی ۲۴ درمانگاه خصوصی مشهد در ۵ سال اخیر | بدقولی بیمه‌ها، بلای جان مراکز درمان سرپایی + فیلم دستگیری عامل اسیدپاشی به رئیس شورای شهر «درود» خراسان رضوی زندگی سالم با سلامت روان | گذری کوتاه بر مفهوم سلامت روان از منظر روان‌شناختی، جامعه‌شناسی، پزشکی و دینی آیا میزان مهریه کاهش می‌یابد؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (جمعه، ۱۸ مهرماه ۱۴۰۴) | دمای مشهد امروز به ۳۱ درجه می‌رسد پیش‌بینی بارش باران و رعد و برق در برخی مناطق (۱۸ مهر ۱۴۰۴) شیدایی: آمادگی برای بحران ها، هدف مسابقات عملیاتی دوام ثامن نخستین شاخص توسعه کشور، آموزش و پرورش است | سخت‌ترین دوره تحصیلی، دوره ابتدایی است زمان پرداخت معوقات متناسب سازی حقوق بازنشستگان اعلام شد (مهرماه ۱۴۰۴) پایان مأموریت دزد «ضبط و آچار» در خیابان‌های مشهد (۱۷ مهر ۱۴۰۴) کاظمی عنوان کرد: افزایش ۶۷ درصدی بودجه آموزش و پرورش در سال ۱۴۰۴ خبر جدید در خصوص واریز معوقات حقوق بالای ۲۰ میلیون تومان بازنشستگان تأمین اجتماعی (۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) صدور هشدار سطح زرد هواشناسی خراسان رضوی در پی پیش‌بینی افزایش شدت وزش باد (پنجشنبه، ۱۷ مهر ۱۴۰۴) شرایط بهره‌برداری مادران شاغل از کاهش سن بازنشستگی چگونه است؟ ناگفته‌های رئیس سازمان بهزیستی از جنگ ۱۲ روزه | روایت اعلام آمادگی ۲۲ هزار پزشک متخصص برای خدمت رایگان در عرض ۲۴ ساعت! درباره مجله «پست و تلگراف» که توسط اداره پست ایران منتشر شده است | اولین نشریه اداراتی ایران مددجویان در راه خانه بخت | آیین اهدای ۳۱۳ سری جهیزیه به زوجین تحت پوشش بهزیستی در خراسان رضوی برگزار شد آیا کودک بدغذا به مکمل نیاز دارد؟ چرا نباید چایی را دوباره گرم کرد؟ شهادت مأمور پلیس مواد مخدر در جاده زاهدان _ نهبندان + (۱۷ مهر ۱۴۰۴) معوقات بیمه تکمیلی بازنشستگان تأمین‌اجتماعی چه‌زمانی پرداخت می‌شود؟ پیش‌بینی هواشناسی مشهد و خراسان رضوی امروز (پنجشنبه، ۱۷ مهرماه ۱۴۰۴) | فعلاً خبری از بارش باران نیست نقش کلیدی ژنتیک در درمان کودکان ناکامی در استفاده از موتورسیکلت‌های برقی در ناوگان پستی خراسان رضوی پیش‌بینی هواشناسی کشور (۱۷ مهر ۱۴۰۴) | ورود سامانه بارشی به کشور در اوایل هفته آینده مشهد ۱۰۰۰ پرستار کم دارد | کمبود ۴۰ درصدی پرستار در مراکز درمانی شهر
سرخط خبرها

اجرای موفق طرح «هنرستان‌های جوار صنعت» در بیش از ۴۰ هنرستان کشور | جمعیت دختران دانش‌آموز دوره متوسطه بیشتر از پسران شد 

  • کد خبر: ۱۴۷۷۱۸
  • ۰۸ بهمن ۱۴۰۱ - ۱۵:۱۷
اجرای موفق طرح «هنرستان‌های جوار صنعت» در بیش از ۴۰ هنرستان کشور | جمعیت دختران دانش‌آموز دوره متوسطه بیشتر از پسران شد 
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش گفت: افزایش دو درصدی سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور و اجرای طرح «هنرستان‌های جوار صنعت» در بیش از ۴۰ هنرستان کشور، ازجمله اتفاقات سازنده‌ای بوده که در آن، فارغ‌التحصیلان هنرستان‌های کار و دانش و فنی حرفه‌ای ما به‌صورت مستقیم به بخش‌های مختلف اقتصادی متصل می‌شوند.

به گزارش شهرآرانیوز، پنجمین دوره جشنواره کشوری ایده‌های نو و تجربه‌های اثربخش مدیران و معاونین مدارس متوسطه با حضور عباس سلطانیان مدیرکل متوسطه نظری وزارت، محمدمهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت و سید امیر شوشتری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی به میزبانی سالن همایش‌های مرکز رفاهی امام علی (ع) مشهد برگزار شد.

ضرورت خلق محیط‌های تربیتی در مدارس

در ابتدای این مراسم، عباس سلطانیان مدیرکل متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش با تأکید بر ضرورت حفظ ماهیت علمی و آموزشی مدارس اظهار کرد: در مدارس کشور از مدیران گرفته تا سایر رده‌ها، همه باید برای اجرای کامل برنامه درسی تلاش کنند و بر این اساس، خلق محیط‌های تربیتی مهم‌ترین راهبرد مدارس خواهد بود. 
وی افزود: ایجاد دبیرخانه مدیران کل دوره متوسطه در استان خراسان رضوی، به این دلیل بود که با محوریت مشهدالرضا (ع) دانش و مهارت مدیران ارتقا پیدا کند، نیازهایشان احصا و کشف شود، رویکرد برنامه‌محوری در مدارس نهادینه شود و امکان نظارت و پایش بیشتری بر فضا‌های آموزشی وجود داشته باشد.
مدیرکل متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در انتهای سخنان خود ضمن تشریح راهبرد‌ها و سیاست‌های اجرایی دبیرخانه استان خراسان رضوی گفت: «کیفیت‌بخشی به آموزش و جلوگیری از افت تحصیلی»، «رونق مهارت‎های علمی، عملی و پژوهشی دانش‌آموزان»، «اجرای کامل برنامه‌های نظارت و ارزشیابی» و «توسعه عدالت در دسترسی به فرصت‌های آموزشی» ازجمله برنامه‌هایی است که در دستور کار اداره کل متوسطه نظری وزارت آموزش و پرورش در دوره جدید قرار دارد.

پرورش و تربیت، به‌موازات آموزش و تعلیم

محمدمهدی کاظمی معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش هم در ادامه این همایش با اشاره به پیامد‌های تعطیلی مدارس و آموزش غیرحضوری در پیک‌های اخیر کرونایی خاطرنشان کرد: با فراگیرشدن کرونا، موضوع آموزش غیرحضوری در نظام آموزشی کشور اجرا شد که اگرچه مرهمی بر زخم تعطیلی مدارس به شمار می‌رفت، اما پیامد‌های خسارت باری برای ما داشت که ازجمله آن می‌توان به چالش‌های حوزه نیروی انسانی و بروز شکاف آموزشی در بین دانش‌آموزان اشاره کرد.
وی ادامه داد: تأکید داریم که در این شرایط، باید رویکرد‌های تربیتی در اولویت قرار بگیرد، زیرا هیچ علم و دانشی بدون تربیت صحیح مؤثر نخواهد بود؛ خصوصاً در شرایط کنونی که فضای مجازی و پیامد‌های آموزش غیرحضوری بر دامنه این انحرافات افزوده است.
معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش ضمن تأکید بر ضرورت همراه شدن فرآیند پرورش و تربیت بر برنامه‌های آموزشی و تعلیمی تصریح کرد: این‌طور نیست که تصور شود هر برنامه فرهنگی باید توسط معاون پرورشی انجام شود. ما معلمان را در برنامه‌های آموزشی داریم که بیشترین سطح ارتباطی را با دانش‌آموزان دارند و ساعات بسیاری از شبانه‌روز را با آنان سپری می‌کنند لذا باید به‌موازات ارتقای محتوای آموزشی و تقویت فرآیند یادگیری و یاددهی، یک برنامه نظارت، پایش و سنجش اثربخشی در مدارس اجرا کرد تا در یک کلام، معلمان ما ارتقا پیدا کنند.
وی تأکید کرد: افزایش دو درصدی سهم آموزش‌های فنی و حرفه‌ای در کشور و اجرای طرح «هنرستان‌های جوار صنعت» در بیش از ۴۰ هنرستان کشور، ازجمله اتفاقات سازنده‌ای بوده که در آن، فارغ‌التحصیلان هنرستان‌های کار و دانش و فنی حرفه‌ای ما به‌صورت مستقیم به بخش‌های مختلف اقتصادی متصل می‌شوند. 
کاظمی گفت: در حال حاضر بیش از یک‌میلیون و ۸۲۴ هزار دانش‌آموز دوره متوسطه در کشور مشغول به تحصیل هستند و سهم بیشتری از این میان را دختران تشکیل می‌دهند.

اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش در اولویت

سید امیر شوشتری مدیرکل آموزش و پرورش خراسان رضوی هم در این اجلاس ضمن تحلیل برنامه‌ریزی دشمن برای تسخیر دل و ذهن نوجوانان دانش‌آموز اظهار کرد: تلاش دشمن این است که دانش‌آموزان ما در دورترین نقطه نسبت به ارزش‌های اسلام و انقلاب قرار بگیرند و در این شرایط، جهاد تبیین به‌عنوان یک تکلیف شرعی ضرورت پیدا می‌کند، زیرا این جبهه دشمن دارد و اجرای سند تحول بنیادین آموزش و پرورش برای عبور از شیوه‌های سنتی سنجش و ارزیابی در دستور کار قرار خواهد گرفت.

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
آخرین اخبار پربازدیدها چند رسانه ای عکس
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->